Våra tjänster

På Kiruna Håltagning AB erbjuder vi ett brett utbud av tjänster för betonghåltagning för kunder i Kiruna och övriga Norrbotten. Våra tjänster inkluderar:

  • Borrning: Vi har den rätta utrustningen för att kunna borra alla olika typer av hål i betong, precist och snabbt.

  • Sågning: Vi har erfarenhet av att såga hål i betong med olika sågmetoder, inklusive vajersågning för speciella situationer.

  • Rivning: Vi kan hjälpa dig att sätta upp en plan för säker och effektiv rivning av betongkonstruktioner.
  • Gjutning: Vi kan hjälpa dig att planera och genomföra gjutning av betongkonstruktioner, såväl som ytfräsning och polering av betong.

Vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativa tjänster och skapa nöjda kunder. Kontakta oss för mer information och en offert idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Borrning

Vår borrningstjänst erbjuder professionella och snabba borrningar i betong. Med den senaste tekniken och utrustningen kan vi borra hål precist och snabbt. Vi har lång erfarenhet av att borra hål i olika storlekar och för olika ändamål, och vi kan hjälpa dig att planera och genomföra dina projekt.

Borrning i betong kan användas för en mängd olika saker, inklusive installation av rör, kablar och annan utrustning. Det kan också användas för att skapa hål för fönster, dörrar och annat. Oavsett vad du behöver borra hål för, kan vi hjälpa dig att göra det på ett professionellt och pålitligt sätt.

Sågning

Vår sågningstjänst erbjuder effektiva och snabba sågningar i betong. Med den senaste tekniken och utrustningen kan vi såga hål med noggrannhet. Vi har lång erfarenhet av att såga hål i olika storlekar och för olika ändamål, och vi kan hjälpa dig att planera och genomföra dina projekt.

Sågning i betong kan användas för en mängd olika saker, inklusive installation av rör, kablar och annan utrustning. Det kan också användas för att skapa hål för fönster, dörrar och annat. Oavsett vad du behöver såga hål för, kan vi hjälpa dig att göra det på ett professionellt och pålitligt sätt.

Vår vajersågningstjänst är en flexibel metod med nästan obegränsade möjligheter. Metoden används vid olika typer av håltagning i betongkonstruktioner där det inte är ekonomiskt eller tekniskt möjligt att utföra jobbet med sågklinga.

Vajersågning är mycket precis och kan användas för att såga hål i olika storlekar och former, inklusive runda, ovala och rektangulära. Det kan också användas för att såga hål för olika ändamål, såsom installation av rör och kablar, skapande av hål för fönster och dörrar, och för att ta bort betong.

 

Rivning

Rivning av betongkonstruktioner kan vara en utmanande och krävande process, men vi på Kiruna Håltagning AB har erfarenhet av att hantera rivning på ett säkert och effektivt sätt.

Vårt team av professionella rivare har den kunskap och erfarenhet som krävs för att sätta upp en plan för rivning av betongkonstruktioner och se till att allt går enligt planen. Vi använder den senaste tekniken och utrustningen för att säkerställa att rivningen sker på ett så säkert och effektivt sätt som möjligt.

Oavsett om du behöver riva enstaka betongplattor eller hela betongkonstruktioner, kan vi hjälpa dig att göra det på ett professionellt och pålitligt sätt. Kontakta oss idag för mer information om vår rivningstjänst och för att få en offert. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina rivningsbehov.

Gjutning

Gjutning av betongkonstruktioner kräver noggrann planering och precis utförande för att säkerställa att resultatet blir stabilt och hållbart. På Kiruna Håltagning AB kan vi hjälpa dig att planera och genomföra din gjutning på ett professionellt och pålitligt sätt.

Vi har lång erfarenhet av att gjuta olika typer av betongkonstruktioner, såsom grunder, väggar, golv och andra konstruktioner. Vårt team av gjutare är professionella och dedikerade, och vi strävar alltid efter att göra vårt bästa för att säkerställa att gjutningen blir så bra som möjligt.

Förutom gjutning erbjuder vi även ytfräsning och polering av betong. Detta kan hjälpa dig att få en jämn och fin finish på din betongyta, och ger en snygg och professionell look. Kontakta oss för mer information om vår gjutningstjänst och för att få en offert idag. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina gjutningsbehov.

Gör dina håltagningsplaner till verklighet med Kiruna Håltagning AB

Om du letar efter ett professionellt och pålitligt företag för betonghåltagning i Kiruna och övriga Norrbotten, tveka inte att kontakta oss på Kiruna Håltagning AB. Vi har lång erfarenhet och expertis inom området, och vi har den senaste tekniken och utrustningen för att kunna leverera snabba och pålitliga tjänster.

Vårt team är professionellt och dedikerat, och vi strävar alltid efter att göra vårt bästa för våra kunder. Vi hoppas att du ger oss chansen att visa vad vi kan göra för dig. Kontakta oss idag för en offert och mer information. Vi ser fram emot att höra från dig!