Om oss

Kiruna Håltagning AB är ett företag som utför högkvalitativ betonghåltagning i framför allt Kiruna, men våra tjänster sträcker sig även ut i övriga Norrbotten. Vårt företag grundades av en grupp erfarna hantverkare som brinner för att erbjuda de bästa tjänsterna inom området.

Vi strävar alltid efter att minimera riskerna för olyckor och skador på vår arbetsplats, och vi har en stark fokus på säkerhet för att kunna erbjuda en säker och hälsosam arbetsmiljö för alla våra anställda. Vi har investerat i den senaste tekniken och utrustningen, så vi kan erbjuda snabba och pålitliga leveranser av våra tjänster.

Vårt utbud av tjänster inkluderar borrning, rivning, sågning, vajersågning, gjutning, ytfräsning och polering av betong. Vi kan hjälpa dig med allt från mindre håltagningar i hus och lägenheter till större projekt inom industri- och infrastruktursektorn.

Om du är intresserad av att veta mer om våra tjänster, vänligen kontakta oss för mer information. Vi hoppas att du ger oss chansen att visa vad vi kan göra.

Vår vision

På Kiruna Håltagning AB har vi en stark vision om att bli det första företaget som kunderna tänker på när det gäller betonghåltagning i Kiruna och övriga Norrbotten. Vi vill vara en pålitlig och professionell partner som alltid levererar högkvalitativa tjänster.

Vi vill fortsätta att växa och utvecklas tillsammans med våra kunder, och vi ser fram emot att ta emot nya utmaningar och möjligheter i framtiden. Vi hoppas att du vill följa oss på vår resa och bli en del av vårt team. Tillsammans kan vi skapa något stort och göra en skillnad i vår bransch.

“Vi gör hål och vi har kul när vi gör dom”
Emma Holma / Projektledare

Kvalitet-, miljö- och arbetsmiljö

Vi på Kiruna Håltagning AB arbetar aktivt med att kvalitetssäkra och förbättra vår verksamhet, minska vår egen och våra kunders miljöbelastning och att uppnå en så säker arbetsmiljö som möjligt för våra medarbetare.

Kvalitet

För Kiruna Håltagning är det utav yttersta vikt att alltid genomföra våra uppdrag med högsta kvalitet gentemot kunder.
Strävan efter kvalitet har sedan start varit stort fokusområde och kvalitetsmål upprättades tidigt.

Kvalitetsmålen är styrande och brukas som en integrerad del i det dagliga arbetet och säkerställer att utförande av alla uppdrag alltid sker på ett tillfredsställande och önskvärt sätt gentemot kunder och egen verksamhet.

Miljö

Kiruna Håltagning AB avser att aktivt arbeta med utveckling och förbättring av miljöarbete inom verksamheten. Vi ansvarar för hur vår verksamhet bedrivs och arbetar kontinuerligt med att förfina våra arbetsmetoder. Vi följer aktuella lagar och myndighetskrav för att vara med och bidra till ett mer hållbart samhälle.

Arbetsmiljö

Kiruna Håltagning AB:s mål är att arbeta för en god och hälsosam arbetsmiljö för alla. Vi strävar efter att arbetsmiljön ska vara sådan att all typ av arbete kan utföras utan att någon riskerar att drabbas av ohälsa eller olycksfall i arbetslivet. Vi vill också erhålla en tillfredsställande arbetsplats där alla trivs, känner sig trygga och kan utvecklas både yrkesmässigt och som individer.

Vårt team

Patrik Tuoremaa

VD, delägare

Ludvig Christoffersson

Arbetsledare

Viktor Linder

Kalkylingenjör, delägare

Bli en del av vårt team – välj Kiruna Håltagning AB för dina betonghåltagningar

Om du letar efter ett professionellt och pålitligt företag för betonghåltagning i Kiruna och övriga Norrbotten, tveka inte att kontakta oss på Kiruna Håltagning AB. Vi har lång erfarenhet och expertis inom området, och vi har den senaste tekniken och utrustningen för att kunna leverera snabba och pålitliga tjänster.

Vi har ett brett utbud av tjänster, inklusive borrning, rivning, sågning, vajersågning, gjutning, ytfräsning och polering av betong. Oavsett om du har en mindre håltagning i ett hus eller en lägenhet, eller ett större projekt inom industri- eller infrastruktursektorn, kan vi hjälpa dig.

Vi hoppas att du ger oss chansen att visa vad vi kan göra för dig. Kontakta oss för mer information och en offert idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Kiruna Håltagning AB är ett företag som utför högkvalitativa betonghåltagningar i Kiruna och övriga Norrbotten.